Inscripcions als casals d’estiu d’esports a Riudellots

  • 02 Maig 2022

Des del Servei d’Esports de Riudellots de la Selva informen que ja s'han obert les inscripcions per les activitats d’estiu que es realitzaran a les instal·lacions esportives municipals aquest 2022.
 
L’objectiu del Campus d’Estiu i el Curset de Natació és oferir diferents alternatives pedagògiques pels infants durant el període de vacances. És per això, que comptaran amb personal altament qualificat que permet oferir el millor servei i assegurar la diversió i l’aprenentatge de tots els infants.
 
Per tot això, l'equip de treball prioritza la seguretat i manté totes les mesures i protocols de seguretat que s’estableixin per garantir espais lúdics i segurs.
 
El Campus d’Estiu ofereix 4 tipus de serveis els quals s’adapten a les necessitats dels infants de les diferents edats. Els 4 serveis esmentats anteriorment, són els següents:
 
Petit Campus (7 de juny – 2 de setembre): està enfocat als infants que han cursat P3 i P4 i està dirigit per monitors/es d’educació infantil i lliure.
 
Campus Esportiu i de Lleure (7 de juny – 2 de setembre): està dirigit als infants que han acabat un curs d’entre P5 i 6è. Aquest campus es divideix en subgrups en funció de l’edat dels infants i és una proposta lúdica que combina l’esport amb la realització d’activitats recreatives.
 
Campus Jove (27 de juny – 29 de juliol): està dissenyat pels nens/es que estiguin realitzant algun curs d’ESO. Aquest servei pretén oferir als joves espais d’exploració, llibertat i creació en els quals seran els propis protagonistes.
 
Xuta! Campus de tecnificació de Futbol (27 de juny – 29 de juliol): és un Campus de futbol de component lúdic amb un enfocament de tecnificació i formació integral del jugador per tal de potenciar aquells aspectes tècnico-tàctics i psicològics del nostre esport
 
Un fet característic dels serveis són les seves tarifes i la flexibilitat de contractació per setmanes:
Campus Matí (9:00 – 13:00h): 39,00€ / setmana
Dinar (13:00 – 15:00h): 39,97€ / setmana
Campus Tarda (15:00 – 18:00h): 23,32€ / setmana
 
I finalment, el Curset Intensiu de Natació (27 de Juny – 29 de julio): aquests cursos estan dissenyats per ensenyar als petits a familiaritzar-se amb el medi aquàtic, però també pels més grans que volen perfeccionar la seva tècnica.