Marc
Marc

Campanya per una tinença responsable d’animals de companyia

  • 10 Maig 2022

Encetem una nova campanya de conscienciació per a la tinença responsable d’animals de companyia a Riudellots de la Selva. L’incivisme d’algunes persones és una de les queixes més habituals que arriben a l’Ajuntament.
 
A Riudellots tenim una ordenança que regula la tinença d’animals de companyia. Aquesta ordenança, a part de regular la protecció i tinença responsable dels animals cuidant-los i donant-los tota la protecció necessària, també recull la responsabilitat que tenen els propietaris dels animals en l’espai públic en temes d’excrements i miccions, així com de portar-los lligats i amb morrió si cal.
 
És molt important tenir en compte que no tenir l’animal censat a l’Ajuntament pot comportar sancions de fins a 400€, no recollir els excrements de la vostra mascota també pot comportar sancions de fins a 400€ i si és reincident pot comportar sancions fins a 3.000€.
 
Volem que a Riudellots de la Selva s’hi pugui passejar sense haver de mirar el terra.
 
La guàrdia municipal podrà demanar, en qualsevol moment i a qualsevol lloc, la identificació de la vostra i, en cas de no tenir-la, pot comportar sancions.
 
Posem en marxa també una campanya d’identificació i esterilització dels animals de companyia a la clínica veterinària Clinican de Cassà de la Selva. Durant tot el mes de juny es podrà implantar xip i fer l’alta censal totalment gratuïta. Com també, esterilitzar gossos i gats a preus de campanya.
 
Podeu consultar els preus i demanar cita prèvia trucant al telèfon de la clínica, 972460858.