Marc

Venda de pastissets i xuixos solidaris per l'esclerosi múltiple a Riudellots

  • 20 Maig 2022

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple el Gremi de pastisseries de Girona, Barcelona i Lleida impulsa la campanya "Fem més dolça la vida de les persones amb esclerosi múltiple".
 
Amb motiu de la campanya, el gremi ha creat unes "tartaletes" de fruita fresca combinada amb una crema de mascarpone, amb poc sucre, o amb una crema de xocolata, segons la fruita. A Riudellots es podran comprar a la pastisseria Noguera i al Forn de Pa Sant Cristòfol, del 30 de maig al 13 de juny.
 
Així mateix, un any més, la firma tradicional gironina Castelló, coneguda pels seus xuixos, tornarà a endolcir la diada a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple. A Riudellots, els xuixos es podran comprar els dies 27 i 28 de maig al Forn de Pa Sant Cristòfol.
 
Des de l'Ajuntament de Riudellots us animem a participar en la campanya per continuar investigant aquesta malaltia crònica i sense cura que afecta a més de 900 persones a les comarques gironines, el 70% de les quals són dones. El diagnòstic arriba normalment entre els 20 i els 40 anys i és la segona causa de discapacitat entre els joves.