Marc
Marc
Marc
Marc
Marc

Gala de Fiporc dedicada als voluntaris

  • 23 Maig 2022

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest cap de setmana la Gala Fiporc 2022. La situació epidemiològica de la COVID-19 del passat mes de febrer, va impedir organitzar la Fira per segon any consecutiu. Per no perdre l'edició, va decidir-se organitzar un esdeveniment en format gala pensat pels veïns i veïnes de Riudellots i en especial per tots els voluntaris que fan possible la fira.
 
"Amb aquesta gala de Fiporc s'ha volgut mantenir el caliu de tots els voluntaris, col·laboradors i entitats que fan possible l'èxit de la nostra gran fira", tal com ha explicat el regidor de Dinamització Econòmica, Josep Santamaria.
 
La Gala ha consistit en l'edició i projecció d'un documental per posar en valor la feina del voluntariat, on es mostra la diversitat de tasques i programació de Fiporc, la fira temàtica al voltant del porc, que des de 2013 omple Riudellots de visitants.
 
A la Gala, dinamitzada pels actors Fel Faixedas i Carles Xuriguera, no hi ha faltat la tradicional tallada de fuet a càrrec de l'alcaldessa, Montserrat Roura i del diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, Jordi Camps. 
 
També s'hi han repartit els premis del concurs de dibuix i ja s'ha començat a treballar per poder celebrar amb normalitat la fira l'any vinent coincidint amb el seu desè aniversari.