Riudellots s'adhereix a la Setmana Sense Fum

  • 24 Maig 2022

Un any més l'Ajuntament de Riudellots de la Selva s'adhereix a la Setmana Sense Fum (SSF), que enguany tindrà lloc del 25 al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig).

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originaria de semFYC, CAMFiC a Catalunya, que en el marc del projecte d'integració de SumaSalut, organitzem de manera conjunta els Programes d'Activitat Física saludable, Atenció Primària Sense Fum i Beveu Menys. El lema d'aquesta edició és "Viu sense fumar i comença a sumar"

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La setmana Sense Fum és una de les eines amb que cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

A Riudellots es farà visible la campanya a l'entrada de cada equipament municipal amb pintant ""Fem salut, gràcies per no fumar". De tot plegat en prepararem un vídeo que el podreu veure ben aviat.

Per a més informació sobre la campanya podeu accedir al web de Salut