L'exposició col·lectiva, Els colors de la pau, la darrera exposició d'aquest curs, a la Casa de Cultura de Riudellots

  • 29 Juny 2022

L'exposició Els colors de la Pau de l'escola de pintura Riud'Art de Riudellots de la Selva, és la darrera exposició del cicle d'exposicions d’aquest curs 2021-22, a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots.

Els colors de la pau de Riu d'Art, es va inaugurar el divendres 3 de juny. L'acte el va presentar la Monteserrat Roura, l'alcaldessa de Riudellots i en Pere Romagós, professor de Riud'Art i el va clausurar la Nuri Llado i la Carme Johé, amb música en directa.

L'exposició col·lectiva de Riud'Art presenta una quarantena de peces, sobre suports de tela, fusta, paper amb tècniques com pintura a l'oli, acrílic, aquarel·la... Presentant-nos peces d'estils i temàtica molt diverses com les persones que exposen.

Amb aquesta exposició hem observat que els colors també són símbols, com diu el text del díptic de l'exposició, signat per en Joan Surroca

" ...L'arc de Sant Martí recull una rica gamma de colors perquè tots els colors són signes de pau. Cada color, sigui càlid o fred, ens comunica una vivència i, en contrastar entre ells, ens fan percebre la bellesa, però també ens interpel·len, emocionen, recorden o activen per esdevenir membres actius a favor de la pau. Tant de bo que sapiguem descobrir tota la càrrega simbòlica de l'exposició per experimentar l'alegria de viure i tenir encert a l'hora de transmetre-la a tothom".

Per tots aquells que encara no l'heu visitat, aprofiteu aquesta darrera setmana de juny per gaudir-la!