​L'Escola de Riudellots inicia curs amb la remodelació de diversos espais exteriors

  • 09 Setembre 2022

L'ajuntament hi ha fet una inversió de prop de 85.000 € en el marc dels pressupostos participatius

Coincidint amb l’inici del nou curs escolar s’han executat les obres de millora dels patis de l’Escola de Riudellots. Els treballs de millora han suposat una inversió per part de l’Ajuntament de prop de 85.000 €, en el marc dels pressupostos participatius impulsats pel consistori l’any 2020. 

Es tracta de la proposta ciutadana que va obtenir més vots per escollir quines actuacions es durien a terme, de les 27 que es fan proposar durant el procés participatiu. 

L’actuació realitzada contempla entorns i materials que faciliten i conviden al joc sensor i motriu d’equilibris i desequilibris, de salts i de caigudes, materials que possibiliten als infants enfilar-se, pujar, baixar, arrossegar, arrossegar-se, i transforma l’espai segons la seva imaginació, tal i com ha destacat l’acaldessa de Riudellots, Montserrat Roura. 
 
En l’execució s’han incorporat estratègies paisatgístiques que han permès crear diverses àrees: muntanyes de jocs, espai de joc simbòlic, espai amb taules i seients de troncs, espai amb rotlle de fibra de coco que conté les terres i permet l’aparició de vegetació, estructures d’equilibri de troncs, sorrals i espais “àgora” per xerrar, i treballar en grup, entre d’altres. 
 
Aquest divendres, l’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, ha inaugurat les reformes amb les responsables del centre. També hi han assistit els regidors de l'equip de govern, Josep Santamaria, Cristina Pineda i Gerard Fabrellas, i de l'oposició Lluís Barnés, Anna Adroher, Raquel Fumadó i Sílvia Pereferrer.