Alerta del Pla INUNCAT

  • 16 Setembre 2022

Protecció Civil manté l'alerta del Pla INUNCAT per les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de noves pluges per divendres a partir del migdia i per les incidències que es poden produir. 

L’SMC preveu xàfecs intensos al litoral central i de Girona. Les pluges afectaran especialment les comarques del Baix Empordà, Selva, Gironès, Maresme i Vallès Oriental. Sobretot en aquesta zona es podran superar els 20 l/m2 en 30 minuts.

Atès que el nou episodi comença a les portes del cap de setmana, amb d’augment de la mobilitat, Protecció Civil de la Generalitat recomana a la ciutadania molta precaució en els desplaçaments a les zones que es puguin veure afectades aquest episodi de precipitacions, i també en les activitats a l’aire lliure, especialment en camins i vies secundàries.

Tingueu ben presents els consells davant fortes pluges que podeu trobar a interior.gencat.cat/inundacions  i feu seguiment de les incidències i evolució de l’episodi al compte de twitter, facebook i instagram @emergenciescat