Marc
Marc

Riudellots instal·la tres panells turístics al municipi

  • 18 Octubre 2022

S'han instal·lat tres panells informatius d'interès cultural en diferents punts de Riudellots de la Selva. Els panells compten amb fotografies il·lustratives, i una explicació en 4 idiomes: català, castellà francès i anglès.

El primer panell es troba prop del Riu Onyar i parla sobre com les inundacions del riu van afectar la vida diària dels vilatans de Riudellots a través dels segles. En segon lloc, n'hi ha un davant de l'Església de Sant Esteve de Riudellots i tracta sobre l'origen de l'església i el seu estil arquitectònic. I, en tercer lloc, s'ha instal·lat un panell a la Torre Ponça, on es pot trobar informació sobre la masia i la seva història.

L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, assegura que "els panells informatius conviden tant els turistes a què coneguin fragments de la nostra història, com també als mateixos ciutadans per redescobrir el municipi".

Es tracta d'un projecte cofinançat pel departament d'empesa i coneixement, mitjançant un pla de foment territorial del turisme, i per la Diputació de Girona.