Riudellots estrena un directori d'empreses a la pàgina web de l'ajuntament

  • 08 Novembre 2022

Ja es pot consultar el directori d'empreses del municipi a la web de l'Ajuntament de Riudellots.

Cada empresa ha facilitat les seves dades de contacte com el telèfon, el correu electrònic, la ubicació de l'empresa i la pàgina web. ​Per aquelles empreses que ho vulguin, també es pot disposar d'un espai per una breu descripció de cada empresa, l'horari, fotografies i les seves xarxes socials de contacte, si en té.

El regidor de dinamització econòmica, Josep Santamaria, assegura que "el municipi de Riudellots compta amb empreses i negocis que ofereixen ocupació, impulsen la nostra economia i promocionen el consum local de productes i serveis" i afegeix, "ara, amb el directori, es podrà consultar de manera ràpida, còmode i eficient la informació més rellevant de cada empresa riudellotenca".
 
​Aquest és un directori viu, en el que cada empresa pot canviar la informació proporcionada si és necessari, afavorint que el directori no quedi obsolet a mida que passa el temps. Aquest espai, preten ser un recull de totes les empreses existents a Riudellots de la Selva i animem a aquelles empreses que encara no hi formen part, a posar-se en contacte amb l'ajuntament.

Consulteu el directori aquí.