Darrera setmana de Capitomba de Planella Comas, l'exposició del mes de novembre

  • 21 Novembre 2022

La sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva, aquest mes de novembre acull l'exposició Capitomba de Planella Comas ( Carme planella Comas).
El primer divendres de novembre, es va celebrar el vernissatge de l'exposició de pintura, Capitomba de Planella Comas. L'acte el va presentar la Montserrat Roura, l'alcaldessa de Riudellots i la Carme Planella, l'autora de les pintures exposades.
Aquesta exposició acull unes disset pintures i diferents quaderns, que presenta una pintura amb molt de color on s'utilitza la pintura acrílica, ceres, tinta sobre paper, bastidor, roba... I alhora, fent ús del collage, inclou retalls de teixits, peces repuntades...
La Carme Planella Comas, pertany a un col·lectiu artístic anomenat Dones Tocades per la Lluna, i ha participat en diferents exposicions col·lectives i individuals.
Planella Comas amb Capitomba, com diu la mateixa artista, el que fa amb la seva pintura és el que li arriba a través dels sentits, li fa fer una tombarella. A vegades sarcàstica, a vegades seriosa.
És una exposició que no deixa indiferent.
Podeu visitar-la fins aquest divendres 25!