Tornem a la normalitat

  • 27 Novembre 2022

Benvolguts veïns i veïnes,

Per fi sembla que hem tornat a la normalitat. Ja hem deixat enrere l’estiu, ja som a la tardor, i ja hem celebrat la Festa Major del nostre poble.

Quan parlem de normalitat, ens volem referir que hem deixat enrere la pandèmia que fa més de 2 anys que arrosseguem i per fi hem gaudit d’un estiu amb normalitat i d’una Festa Major sense cap mena de restricció.

Hem deixat enrere les mascaretes i les distàncies de seguretat, a què estàvem obligats per la Covid, i ens hem pogut ajuntar per celebrar tots els actes que hi ha hagut a Riudellots en els darrers mesos, amb tota normalitat i amb moltes ganes, perquè, això sí que és una veritat, la gent s’ho esperava amb moltes ganes..., amb ganes de gaudir de l’estiu i de compartir tot els actes que han estat programats, tant per par part de l’Ajuntament com per part de la Comissió de Festes.

Podem dir, ara que ho mirem com a passat, que l’afluència de públic ha esta molt notable en tot el que s’ha programat, ja sigui al pavelló, a la piscina municipal, a la zona de barraques, o a la resta del poble.

Com cada any, hem tingut les activitats normals de cada estiu: la Festa de la Fruita Fresca, els inflables, les nits dels divendres amb la varietat de cada any (havaneres, karaoke, monòlegs, pel·lícules a la fresca, banys de nit, sopars...), tant a la plaça de l’Ajuntament, com a la piscina. Sí, un munt de coses que com sempre conformen les activitats d’estiu, i de les quals aquest any, finalment, hem pogut gaudir sense cap tipus de restriccions.

La gent, en general, ha pogut compartir bones estones que, a part de passar-ho molt bé, ha ajudat a suportar o passar de millor manera, aquesta calor que hem patit aquest estiu. Gràcies a totes aquestes activitats i a aquestes nits a la fresca, esperem que hagi estat una mica més suportable.

Grup Municipal Junts per Riudellots