Tres anys i mig fent propostes

  • 27 Novembre 2022

Si! Ja portem tres anys i mig de la legislatura 2019- 2023. Han sigut temps difícils per a les persones en molts aspectes. La pandèmia, la guerra, la crisi que s’acosta, etc, haurien d’haver fet que les decisions preses per part dels ajuntaments s’haguessin centrat en cuidar a les persones, els comerços, les empreses, l’entorn, etc.

Des d’un primer moment de la legislatura el grup d’ERC-AM ens vam posar a disposició de l’equip de govern per ajudar en la gestió municipal, topant amb un NO rotund per part d’aquests. El fet que ERC-AM hagués obtingut el 45,8% dels vots vàlids, ens va fer pensar en què podia existir un espai de col·laboració entre els dos grups municipals per plantejar projectes amplis de poble que tinguessin un ampli consens.

Creiem, sincerament, que des de la nostra posició hem fet una oposició responsable i pro positiva. Hem fet propostes de tot tipus. De millora de la transparència, de millora de rendiment de comptes, de crear la figura del defensor del ciutadà, de millorar els ajuts COVID a les famílies i comerços, de recuperar la gestió del menjador escolar, etc.. Però també hem fiscalitzat tot allò que hem vist que no es feia correctament com ara fer retirar acords de Ple quan algú havia votat quan no podia, o haver demanat una comissió d’investigació en el cas dels correus electrònics, o haver denunciat que s’hagin deixat les inversions per el darrer any de legislatura.

No cal dir que de les propostes realitzades per nosaltres, l’equip de govern ens les ha rebutjat sistemàticament cada vegada, pel sol fet que les presentàvem des del grup d’ERC-AM, sense valorar si eren beneficioses o no per a la gent de Riudellots. Creiem fermament que això ha de canviar!!!

A l'hora d’escriure aquest text acabem de passar la Festa Major d’enguany. Segurament es poden millorar alguns dels actes i/o emplaçaments o horaris (com els focs d’artifici, per exemple), però només tenim ganes de remarcar la gran feina de les voluntàries i voluntaris, ja que fer poble va d’això, de gent col·laborant de manera desinteressada per a que tot surti de la millor manera possible, i a on Riudellots en té dos exemples molt reeixits com són la Festa Major i el Fiporc, entre d’altres com ara l’altruisme de totes les entitats del poble. Enhorabona per la feina!!!

#femhodiferent #femhobe #femriudellots

Grup Municipal ERC