Setmana de l'Energia a Riudellots

  • 11 Juny 2019

Un any més Riudellots de la Selva celebra la Setmana de l'Energia amb activitats de conscienciació sobre hàbits de consum energètic. 
Del 10 al 16 de juny la Casa de Cultura acull l'exposició sobre rehabilitació i certificació energètica dels edificis, que detalla quines són les principals actuacions que es poden dur a terme en un edifici o habitatge per a fer-ne una rehabilitació amb criteris d'eficiència energètica. 
L'exposició també planteja els passos que s'han de fer per a obtenir el certificat d’eficiència energètica de qualsevol edifici o habitatge.
En aquest mateix sentit, el passat 20 de maig va tenir lloc a l’Escola de Riudellots el taller "Més o menys?" on hi varen participar els alumes de 6è. Es tracta d’un recurs educatiu itinerant sobre l’estalvi energètic i l’autoconsum fotovoltaic, que l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament va sol·licitar a l'Institut Català d'Energia. Des del professorat i alumant de l’escola se n’ha fet una valoració molt positiva.
Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament us animem a participar a la Setmana de l'Energia visitant els recursos disponibles des del web http://icaen.gencat.cat/ca/recursos/ciutadania/