Neix un nou Club Esportiu a Riudellots

  • 13 Març 2023

Neix a Riudellots de la Selva un nou Club Esportiu de Futbol que amb més de 50 nens i nenes del municipi i rodalia. Durant dos anys, aquest club ha estat participant en partits amistosos, i ara, acabat el període de captació i entrenaments, entren de ple en la lliga del Consell Comarcal i la de la Federació Catalana de Fútbol. 

Tal com apunta Maxi Eransus, director operatiu del Servei d'Esports: "En aquest projecte els aspectes educatius prevalen per sobre dels resultats esportius, però alhora s'intentarà potenciar el joc tècnic, de combinació i creatiu". Eransus també emfatitza les ganes i la il·lusió de la directiva i de l'equip tècnic que està darrere d'aquest projecte esportiu, com també dona les gràcies al suport de l'Ajuntament i, en especial, al regidor d'Esports Gerard Fabrellas.

"És molta responsabilitat crear una escola de futbol base, però crec que estem preparats, Riudellots compta amb molt bons professionals, i és un projecte molt bo per al municipi", va comentar Gerard Fabrellas. A més "ampliem així la ja extensa oferta esportiva del nostre municipi".

La seu oficial i el lloc d'entrenament de l'equip es troba a les instal·lacions esportives municipals de Riudellots de la Selva. Maxi Eransus pronostica que "molt poblament, als 3 equips actuals que tenim s'hi sumin més infants". El director operatiu del Servei d'Esports aprofita per agrair la col·laboració de les famílies, així com el suport institucional de Sportgest Associació Esportiva per ajudar a fer possible aquest projecte.

L'horari d'informació per a tothom que estigui interessat és de dilluns a dijous de 9:00 a 22 hores, a les mateixes instal·lacions Esportives de Riudellots. També pròximament podran seguir el club a través de les xarxes socials de facebook, instagram i a la seva pàgina web.