Més de 200 persones gaudeixen de la IV Mostra de Teatre Amateur de Riudellots de la Selva

  • 27 Març 2023

Durant el mes de març s'ha celebrat la IV Mostra de Teatre Amateur de Riudellots de la Selva. Cada diumenge, una companyia de les comarques gironines ha representat una obra de teatre a la Sala d'Actes.

El primer diumenge va ser per "Estrès" de l'Aula de Teatre de Maçanet. Van representar una comèdia intensa i humana sobre desenganys amorosos i amistat.

Seguidament, va ser el torn del grup de Teatre Centre d'Arbúcies amb "Enigmàtic" Una comèdia policíaca que fa paròdica de les obres de misteris. Un gag en forma d'obra teatral d'intriga.

El tercer diumenge, la companyia Increixendo va representar "La parella és..." o s'intentava definir què és la parella a través de quatre històries de parelles en dos ambients divertits i diferents.

I finalment, ahir es va tancar aquesta mostra amb "I cap no en va quedar" del grup Alba Nova de Bescanó. L'obra de misteri anava de vuit persones que no es coneixen entre ells i que són convidats a passar un cap de setmana a la luxosa mansió dels Owen. Un a un, són assassinats...

Cristina Pineda, regidora de Cultura ha destacat que "l'afluència de públic i aquesta mostra que ja fa quatre anys que organitzem demostra que el teatre amateur està viu i és de qualitat".