2 de maig: Dia Internacional contra el Bullying i l'Assetjament escolar

  • 02 Maig 2023

Avui és 2 de maig, Dia Internacional contra el Bullying i l'Assetjament escolar i per això volem fer referència al programa de l'Escola de Riudellots "Fent equip".

Aquest projecte va començar el 2021 quan es van detectar alguns casos d'assetjament escolar entre alumnes. Després d'analitzar aquests casos, l'equip docent va veure la necessitat d'ampliar la formació dels mestres per dissenyar una bona línia educativa i coherent per a la millora de la convivència. Com també, poder donar eines a l'alumnat per tal de gestionar de forma positiva els conflictes. Sempre entenent que els nens i nenes són la clau per millorar la convivència i prevenir situacions d'assetjament entre iguals.

Així va sorgir el projecte "Fent equip" que té com a objectiu formar a l'equip docent i a l'alumnat, organitzar tallers de prevenció, gestió de conflictes i sensibilització, programar xerrades per a les famílies, fer trobades de reflexió pedagògica de tot l'equip docent, etc.

El pròxim 4 de maig, l'Ampa ha organitzat el taller "Gestionant situacions de conflictes" amb Sofia Kliass. Podeu torbar més informació en aquest enllaç.