L'escola de Riudellots, l'artista del mes, de la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots

  • 21 Maig 2023

Aquest més de maig, la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva acull l’exposició Black music, a little trip!, de l’escola de Riudellots de la Selva. Una exposició plena de color i ritme que es va inaugurar el primer divendres de maig.
L’acte de vernissatge va ser presentat pels alumnes de 6è i amb música en viu d’en Pau Morales, l’artista que va fer els tallers de les peces exposades dels alumnes de l’escola.
Black music, a little trip! és fruit dels treballs d’educació artística fets aquest curs 2022-23 a l’escola de Riudellots, amb la col·laboració de l’entitat Riu d’Art i l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, i l’artista Pau Morales.
Tots els alumnes de l’escola de Riudellots de la Selva, des de cicle infantil, inicial i mitjà fins a superior, van realitzar diferents tallers dirigits per en Pau en què van viatjar a través de diferents estils de la música negra, com ara sons africans, blues, gòspel, country, entre d’altres. Aquest treball musical després el van transformar plàsticament en vestits africans, màscares, guitarres i grafits.
Donem les gràcies a l’escola de Riudellots per portar-nos totes aquestes mostres d’art i compartir-les amb totes les persones que venen a visitar l’exposició.
Una explosió d’art i color que podreu visitar fins al dijous 25 de maig.