Junts per Riudellots i Esquerra Republicana presenten els objectius del nou equip de govern de Riudellots

  • 21 Juliol 2023

Ahir al vespre, el nou equip de govern de l’Ajuntament de Riudellots va presentar el cartipàs del mandat dels pròxims quatre anys a la Sala d’Actes. Van donar tots els detalls de l’acord entre Junts per Riudellots i Esquerra Republicana així com els seus objectius conjunts fins al 2027. Van aprofitar per presentar també els regidors i les seves àrees de responsabilitat, i es va parlar dels pròxims passos que durà a terme l’equip, quins obstacles caldrà superar i quines prioritats es marcaran.
 
Josep Santamaria, alcalde, va assegurar que aquella presentació l’havien organitzat perquè “el poble es mereixia saber d’on va sorgir el pacte amb Esquerra Republicana” i va afegir que “les línies de treball es centraran en les persones de Riudellots, en millorar infraestructures i equipaments i també crear-ne de nous”.
 
Lluís Barnés, primer tinent d’alcalde, va afirmar durant la presentació que “estem davant d’un govern sòlid, amb ganes de treballar per al municipi”. També va fer un repàs dels temes que tenen sobre la taula, com el de seguretat que “en aquests moments estem concertant places de vigilants municipals, com també volem ampliar la brigada municipal”. Ambdós partits tenen clar que volen que la ciutadania es posi en contacte amb el govern sempre que tinguin suggeriments i propostes per al municipi.
 
Tots els detalls i informació de contacte de tot l’equip de govern en el següent enllaç.