Compost disponible a la planta de compostatge de La Selva

  • 10 Maig 2019

La comarca de la Selva disposa des de l’any 1998 d’una planta de compostatge comarcal per tractar les restes orgàniques generades a les llars. De fet, fou una de les primeres plantes de compostatge que es va construir a Catalunya.
Del tractament d’aquestes restes a la planta s’obté compost, un adob orgànic amb molt bones propietats per a l’enriquiment i la millora de la textura dels sòls: des de grans actuacions en terres de conreu, terrenys degradats o moviments de terres d’obres fins a l’adobament de l’hort, el jardí o els testos de casa.
Any rere any, les entrades de FORM i Restes Vegetals van incrementant en quantitat i qualitat, gràcies a la creixent participació ciutadana i comercial.
És per això, que des de l’Ajuntament de Riudellots i el Consell Comarcal de la Selva us convidem a recollir compost de la planta de compostatge quan el necessiteu ja que es pot recollir tant en petites quantitats com a l’engròs. El dia de recollida és el dimecres de 9h a 15h a la mateixa planta a Santa Coloma de Farners. Cal posar-se en contacte prèviament amb el telèfon 872 012 018.