The Tyets i Diversiones actuaran a la Festa Major de Riudellots

  • 18 Setembre 2023

La Festa Major de Riudellots tindrà lloc del 23 de setembre a l’1 d’octubre amb una trentena d’activitats, entre tallers, concursos, espectacles, concerts, etc. Tal com ha apuntat l’alcalde Josep Lluís Santamaria “Des de l’Ajuntament i amb l’ajut incombustible de la nostra comissió de festes, hi portem treballant molt de temps perquè la d’enguany sigui una festa ben participada i on tant petits com grans trobin actes i activitats del seu grat”.

El pregó d’enguany serà a càrrec de l’actor Joan Pera el divendres 29 de setembre a la plaça de l’Ajuntament a les 20h. El qual, el mateix dia, oferirà el seu espectacle-xou d’humor al Pavelló.

Durant tota la festa major, ompliran de música el municipi l’orquestra Montgrins, Les Veus del Cric, la Principal de Porqueres, Port Bo, la Principal de la Bisbal i el Foment del Montgrí. I les nits joves comptaran amb els artistes The Tyets (tota la informació per aconseguir els braçalets per entrar al Pavelló en aquest enllaç) Diversiones, Banda Neon, DJ Pitucono, Gio Symphonia i DJ Degree.
 
Cada vespre, la zona de concerts disposarà d’un Punt Lila: un espai d’informació, sensibilització i assessorament contra les violències de gènere, per a unes festes lliures de sexisme i lgtbifòbia+.
 
Destaquem la XVII Bicicletada Popular que tindrà lloc el dissabte 23 de setembre a les 9h. Es rifarà una bicicleta entre tots els participants que hagin fet la inscripció abans del dia 21 de setembre a les oficines municipals. També es podrà participar en la XX Caminada Popular el divendres 29 de setembre. I gaudir d’un motor show de trial i bici el diumenge 1 d’octubre.
 
Pels més menuts, s’han programat diversos espectacles infantils com Sidecar, el secret de Mr. Stromboli i Xiula.
 
La regidora de Festes, Gloria Cabarrocas, ha destacat que enguany “tindrem els gegants, que, després de molt de temps, sortiran a fer rua pel poble”. I ha afegit que “volem que aquesta sortida sigui la primera de moltes més que vindran i així recuperar aquesta tradició que tant ens agrada”.
 
Mentre duri la Festa Major estarà en marxa el concurs de fotografia “La Festa Major de Riudellots”. Qui vulgui participar, cal que enviï les fotografies al correu auxiliar@riudellots.cat i podrà guanyar un val per sopar a les barraques i participarà en la portada del programa de la Festa Major de l’any que ve.
 
També podeu votar l’hereu d’enguany aquí a partir del dia 25 de setembre.
 
Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.