Arriba la Fira d'Entitats de Riudellots de la Selva

  • 09 Novembre 2023

Riudellots de la Selva reinventa la Fira d'Entitats amb una jornada plena d’activitats i tallers per donar a conèixer i acostar les entitats del poble als riudellotencs i riudellotenques. La fira tindrà lloc el pròxim 11 de novembre de les 8.45 a les 18h a diversos indrets del municipi. La regidora Montse Vidal assegura que “les entitats del poble són les que donen singularitat i vida a Riudellots, volem que aquesta nova versió de la Fira d’Entitats sigui el reflex de la gran feina que fan dia rere dia i que els vilatans les coneguin i s’animin a unir-se a alguna d’elles”. 

El programa d'activitats de la Fira inclou una varietat d’activitats i tallers per a totes les edats i gustos. La jornada començarà a les 8:45h amb una caminada saludable i cultural titulada "Història mil·lenària de Riudellots: De la Via Augusta al naixement del poble", dirigida per Elvis Mallorquí i amb sortida des de la plaça de l'Ajuntament. 

A les 10h, a la pista lúdica, es celebrarà un torneig 3x3 de bàsquet. Els participants rebran un tiquet per a dinar a la Fira. La inscripció prèvia es pot realitzar a través de les xarxes socials del nucli antic o en aquest enllaç. També a les 10h a la sala polivalent, es presentarà l'”Agenda Llatinoamericana 2024: Descolonitzar el món i la vida". En acabar, s'oferirà una degustació de productes d'Oxfam Intermón. 

Més tard, a les 11h, els Gegants de Riudellots sortiran a la plaça de l'Ajuntament per alegrar els assistents de la fira. Al migdia, es durà a terme un taller de sardanes per a petits i grans, a càrrec de l'Agrupació Sardanista de Riudellots. I a la 13h, la Comissió de Festes organitzarà una botifarrada popular. Els tiquets es poden aconseguir a les oficines municipals fins al dijous 9 de novembre. A més, hi haurà broquetes de fruita en col·laboració amb l’Oncolliga de postres.

Encetarem la tarda, a les 16h, amb un parc d'aventures i un castell inflable per a tots els infants i joves de Riudellots. I a la sala polivalent, a les 17h, "Les Veus del Cric" oferiran un concert. 

Finalment, la fira acabarà a les 18h, amb un berenar de castanyes, moscatell i pa amb oli i sucre per a tots els assistents, amb la col·laboració del Casal de Jubilats. Durant el berenar, es farà la rifa d'una panera de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Riudellots (ACC). 

A més d'aquestes activitats programades, al llarg del dia hi haurà altres serveis i tallers oferts per diverses entitats, com el Club Ciclista, ACER, la ACC i el Club de Petanca, entre altres. 

Aquest esdeveniment ha estat organitzat conjuntament per l'Ajuntament i nombroses entitats de Riudellots, com la Comissió de Festes, el Casal de Jubilats, la Colla Gegantera, l'Agrupació Sardanista, el Club Ciclista i moltes més, en un esforç per unir la gent de Riudellots i celebrar la diversitat de la localitat. 

Podeu consultar tot el programa detallat en aquest enllaç.