Nova edició del Gran Recapte d'Aliments

  • 07 Novembre 2023

Com cada any, Riudellots de la Selva torna a animar als ciutadans a participar en el Gran Recapte d’Aliments tant fen de voluntari com donant solidàriament aliments. Aquesta 15a edició tindrà lloc del 24 al 30 de novembre sota l’eslògan “Alimenta el que importa”.
 
El Banc dels Aliments estima que aquesta edició, la del 2023, necessitarà unes 18.000 persones voluntàries, que ja poden inscriure’s a la campanya a través del web granrecapte.com. Aquests voluntaris i voluntàries seran presents als prop de 2.100 punts de recollida dels diferents establiments col·laboradors el cap de setmana de divendres 24 i dissabte 25.
 
Respecte a les seves funcions, els voluntaris i voluntàries, distribuïts als diferents punts de recollida d’aliments dels establiments col·laboradors, tenen com a tasca principal informar sobre la funció del Banc dels Aliments, així com de la situació de precarietat alimentària al nostre entorn. I realitzen aquestes funcions alhora que engresquen els clients a participar activament a través de les donacions d’aliments.
 
Com en l’edició anterior, el Gran Recapte adoptarà un format mixt i es simultaniejaran les donacions físiques d’aliments amb donacions monetàries per comprar i distribuir aliments. Les donacions econòmiques es podran realitzar fins al 30 de novembre a la línia de caixes dels establiments col·laboradors, a la pàgina web granrecapte.com o bé mitjançant Bizum.