“Bosc interior”, de la Nora Lladó Margenat, l’exposició del mes de novembre de 2023

  • 22 Novembre 2023

Aquest mes de novembre, la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva mostra l’exposició d’il·lustracions i pintura “Bosc interior”, la primera exposició individual de la Nora Lladó Margenat.
L’acte del vernissatge d’aquest exposició, “Bosc interior”, va tenir lloc el primer divendres de novembre, amb la participació d’en Josep Lluís Santamaria, alcalde de Riudellots, la Cristina Pineda, regidora de Cultura, en Daniel Navarro, com a representant de la Fundació Atrium Artis, que promou nous artistes, i la Nora Lladó, creadora de les peces exposades.
La Nora Lladó Margenat, amb formació en belles arts i il·lustració, a “Bosc interior” agrupa més de quaranta peces (pintures, il·lustracions, màscares...) que, com va explicar ella mateixa el dia del vernissatge de l’exposició, han estat creades des de 2017 fins ara, en el seu període de formació.
“Bosc interior” és una mostra de pintura i il·lustracions, en què es presenta un món imaginari que l’artista crea a l’hora de pintar, on apareixen constantment diferents elements de la natura, com animals, boscs..., sobre suport de paper, fusta..., conseqüència del gust per la natura de l’autora.
La Nora va dir que per ella dibuixar, pintar... és la manera d’abocar els seus sentiments, les seves pors, alegries..., jugant amb la creació de personatges imaginaris i amb l’ús del color; per això,  quan mirem les seves peces ens transmeten diversió, alegria, por...
Fins ara, en les visites guiades que la Nora Lladó ha ofert, hem comptat amb dos grups del centre de Mifas de Riudellots i dels alumnes de 1r de l’Escola de Riudellots de la Selva.
“Bosc interior” estarà oberta fins al diumenge 26 de novembre, dia en què al matí podreu gaudir de la presència de la mateixa artista.

No deixeu passar per alt poder gaudir del jove talent de la Nora!