Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc

Riudellots torna a fer rècord i recapta 10.537,87 € per a La Marató de TV3

  • 18 Desembre 2023

Un any més, el municipi de Riudellots ha preparat diferents activitats per recaptar diners per a la Marató de TV3 aportant més de 10.500 euros a la causa. Es tracta d’una xifra rècord, ja que de nou supera amb diferència la xifra de l’any anterior

Durant el cap de setmana, diverses entitats i organitzacions del municipi han dut a terme activitats per recaptar diners. Els esdeveniments culturals han reunit gran part del beneficis per La Marató.

S'ha celebrat el clàssic concert de Nadal a càrrec de les Veus del Cric (amb una recaptació de 236 €) i el de l'Orquestra Jove de la Selva (amb una recaptació de 353,40 €). No podia faltar l’espectacle dels alumnes de l’escola Dansa Elena (amb una recaptació de 885,2 €, encara es poden fer donatius en aquest enllaç fins a finals d’any). I enguany, la Comissió de Festes de Riudellots ha organtizat el doble concert de la Porca Ventura i La Banda (amb una recaptació de 505 €).

Finalment, l'espectacle "Like a dream" ha sigut l'activitat que ha reunit més diners, superant la xifra de l’any passat, amb un total de 6.535 €. 

També s’han organitzat esdeveniments esportius com les americanes de pàdel (amb una recaptació de 170 €) o una xerrada sobre drets sexuals a càrrec de la piscòloga Marina Castro (amb una recaptació de 39 €).

Cal afegir a la xifra l’activitat de Halloween organitzada per l’Associació de Veïns del Nucli Antic que va reunir 314,27 € com també els balls en línia del Casal dels Jubilats que van recaptar un total de 1.500 €.

La xifra continuarà augmentant perquè encara han de tenir lloc un parell d’activitats destinades a La Marató de TV3 a Riudellots. Per una banda, l’obra de teatre “Betlem, any zero” dels Teatrerus de Riudellots o el campionats de petanca. Ambdós es celebraran el pròxim 23 de desembre. 

Enguany, la Marató s’ha dedicat a la salut sexual i reproductiva. 

Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració.

Recordeu que podeu continuar fent donatius des de la web de La Marató