Riudellots celebra la 5a edició de la mostra de Teatre amateur

  • 26 Febrer 2024

Riudellots celebra la 5a edició de la mostra de Teatre Amateur. Els diumenges 3, 10, 17 i 24 de març, 4 companyies de teatre amateur representaran les seves obres a la sala d’Actes “La Manuela” del municipi selvatà.

El 3 de març a les 18 h, la companyia WC Teatre presentarà  “Sota la catifa”, una comèdia satírica on les misèries d'uns veïns "peculiars" surten a la llum. Estereotips, vergonyes, prejudicis i pudor són retratats en aquesta trobada de veïns.

El grup teatral 30 Ous Teatre Inconscient, representarà el diumenge 10 de març a les 18 h, “Fragium”. Un món d'imaginació paral·lel, on tot pren una realitat màgica, on compartir, dialogar, escoltar, on els somriures i les abraçades ho curen tot.

“Amor, hem de parlar”, del grup Teatre Sant Hilari Sacalm presentarà el diumenge 17 de març a les 18 h, aquesta comèdia ens trasllada a una consulta d'un prestigiós terapeuta i no gaire puntual, on coincidiran diferents parelles amb problemàtiques diverses.
I per tancar la 4a edició de la mostra, el diumenge 24 de març a les 18 h, el grup “Traspunt” representarà “Hem de Viure”, un espectacle de creació pròpia sobre el món del teatre. Sis intèrprets es passejaran pels diferents gèneres teatrals sobre un escenari ple d'escenografia, atrezzo i vestuari.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de Riudellots, Cristina Pineda, ha destacat que a Riudellots l’interès pel teatre amateur ha anat en augment en els darrers anys “la mostra de Teatre Amateur de Riudellots s’ha consolidat com una de les referents de les comarques gironines”. També ha volgut destacar que l’objectiu de la seva celebració és donar la possibilitat als grups amateurs perquè puguin donar-se a conèixer entre el públic teatral.

Les entrades es poden adquirir des d’avui dilluns, 26 de febrer, en aquest enllaç, o bé, presencialment a la Casa de Cultura en horari d’obertura.