En marxa el nou ajuntament

  • 31 Juliol 2023

Us volem presentar formalment l’equip de govern, la manera com ens hem organitzat i les responsabilitats que cadascú de nosaltres tindrà durant aquesta legislatura 2023-2027. També servirà perquè conegueu com cada responsable d’àrea afronta aquests primers mesos de govern, quines prioritats es planteja i quins objectius es marca. 

Tot i l’existència de regidors titulars de cada àrea, des del primer moment ja hem decidit que som un sol equip i que volem fer les coses des del consens, prenent les decisions entre totes i tots i de manera conjunta i molt participada. 

Hi ha molta feina per fer, feina que ve de lluny i que requerirà molta dedicació i temps. N’érem conscients, d’això, i ha sigut un dels elements claus per decidir fer un govern de coalició entre els dos grups que han merescut més confiança en els darrers comicis per part de les riudellotenques i riudellotencs, i que representen un total de nou regidors dels onze que hi ha al plenari de Riudellots. Un altre element clau que ha fet prendre aquesta decisió ha sigut la bona entesa entre els dos grups, l’anar de cares i poder mirar-nos als ulls sabent que només hi ha veritat i ganes de treballar per fer de Riudellots un poble millor. 

Els reptes són i seran majúsculs, hi haurà encerts, hi haurà contratemps, i esperem que molt poques errades (però hem de comptar que en alguna ocasió n’hi haurà alguna), però amb l’ajut de tothom aconseguirem l’objectiu de millorar la vida dels vilatans del nostre poble. 

No dubteu a posar-vos en contacte amb qualsevol de nosaltres per tal de fer-nos arribar les vostres preocupacions i neguits. En aquestes pàgines hi trobareu les nostres dades de contacte per poder-nos-ho transmetre. 

Res més, tal com dèiem a l’escrit que us vam fer arribar ara fa unes setmanes en què anunciàvem l’acord al qual hem arribat, ara només ens queda una cosa per fer, que és treballar, treballar i treballar per a les riudellotenques i els riudellotencs i fer de Riudellots un poble on la gent pugui viure-hi encara millor. 

Accediu a la publicació