Exposició del mes d’abril de 2024 “Tot el que pot ser imaginat és real. Pablo Picasso”, del grup Artsparties

  • 15 Abril 2024

Aquest mes d’abril, a la sala d’exposicions municipal de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva, s’exposa la mostra col·lectiva “Tot el que pot ser imaginat és real. Pablo Picasso”, del grup Artsparties.

El divendres 5 d’abril es va celebrar l’acte de vernissatge de l’exposició, que va anar a càrrec de la Irene Pascual, responsable de l’estudi d’art Artsparties, i els seus alumnes més joves.

Fem ús de les paraules que la Irena Pascual va escriure al díptic de l’exposició per descriure el que ella també va explicar el dia de l’obertura de la mostra amb relació a les peces exposades:
          “L'art dels infants sorgeix més de la intuïció que de la raó i creix amb una visió plàstica sense prejudicis ni por al resultat final.  
      Acompanyar aquest camí a l'experimentació, a la descoberta de nous materials en què el joc sovint ens apropa als aprenentatges és per mi un privilegi. 
          Amb aquesta exposició volem valorar el treball de tot un curs  i apropar aquest món únic i fantàstic  que cada infant porta dins. 
     Deixem que s'expressin per crear, sent ells mateixos i sense perdre la seva essència: sense prejudicis i amb espontaneïtat.”              
            
“Tot el que pot ser imaginat és real. Pablo Picasso”, del grup Artsparties, recull diferents treballs artístics de nenes i nens de 5 a 12 anys, realitzats amb diferents tècniques, com aquarel·la, llapis, ceres, esprais a l’aigua, tintes..., i emprant diferents processos, com esponjat, bufada, collage, pinzell... També les temàtiques són variades: es treballen les estacions, com la tardor, les celebracions, com la Pasqua, o diferents artistes, com Picasso.

​Una exposició de grans petits artistes, que podreu visitar fins al 26 d’abril.