Concert a Tempo d'Umore per als infants de Riudellots i els usuaris del centre de dia el Lliri Blau

  • 24 Abril 2024

Els alumnes de la Llar Municipal de Riudellots i de l'Escola de Riudellots, i  els alumnes de l'Escola de Campllong i els usuaris del centre de dia el Lliri Blau han gaudit de  l'espectacle Concerto Tempo d'Umore de l'Orquestra Cambra de l'Empordà, que ha realitzat aquest matí dues funcions a la Sala d’Actes de Riudellots. 

L'espectacle reuneix a 13 músics plens d'energia a dalt de l'escenari que trenquen el motlle del típic i estàtic concert de música clàssica i es troben amb situacions còmiques inesperades, mentre toquen les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica.

L'espectacle, creat per Jordi Purtí, ha viatjat arreu del món a països com França, Xina, Suïssa o Mèxic, entre altres, on han fet més de 350 funcions. Destaca la participació en el Festival Off Avinyó, Fringe Edimburg, Gala Inaugural International Kulturbörse de Freiburg, Mostra del Teatre d'Alcoi i temporada en el Teatre Fernando Fernán Gómez de Madrid i Teatre Condal de Barcelona.

Les dues funcions de Riudellots han estat impulsades per la regidoria d'Ensenyament amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Benestar i de la Casa de Cultura, i subvencionat per la Diputació de Girona.