​Finalitzen els treballs de millora del control del cabal en alta de l’aigua a la Urbanització Can Jordi

  • 07 Maig 2024

Aquest mes d’abril han finalitzat els treballs de millora del control del cabal d’aigua en alta a la Urbanització Can Jordi, de Riudellots de la Selva. 
L’actuació ha consistit  en la col·locació d’un comptador volumètric a l’avinguda Mas Pins, d’unes vàlvules de comporta i una estació de sectorització que permet disposar d’informació més precisa sobre el consum d’aigua i la pressió de subministrament de servei.
La intervenció, a càrrec de l'empresa PRODAISA, ha consistit en la implementació d'infraestructures clau per optimitzar el subministrament d'aigua en aquest nucli de població. 
Cal destacar que aquesta actuació ha estat possible gràcies a una subvenció de l'Agència Catalana de l'Aigua amb l’objectiu principal de millora del control dels cabals subministrats en alta, així com la ràpida localització d'avaries mitjançant el mesurament a través d'un cabalímetre telecontrolat, tal i com ha explicat la regidora d’urbanisme de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, Sílvia Peraferrer. 
Tot plegat representa un pas important cap a una gestió més eficient i sostenible dels recursos hídrics al municipi millorant el servei i contribuint a la preservació del medi ambient.