L'Escola de Riudellots, l'artista del mes de maig de la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots

  • 15 Maig 2024

“Creant”, de l’Escola de Riudellots, és l’exposició d’aquest mes de maig que podeu visitar a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva.
 
El vernissatge es va celebrar el dilluns 6 de maig i va ser conduït pels alguns dels alumnes de 6è de primària, que de manera molt divertida i propera ens van presentar i convidar a visitar la seva mostra de treballs més creatius.
 
El que s’exposa a “Creant” són treballs fruit dels tallers que l’artista Pau Morales, de l’entitat Riu d’Art, ha fet amb l’alumnat de l’escola aquest curs 2023-24, i en què es treballa en un projecte transversal i globalitzador amb la finalitat de conscienciar tota la població sobre la necessitat d’adoptar una alimentació més saludable i sostenible.
 
L’artista Pau Morales, amb els seus tallers, ha guiat i acompanyat els alumnes per transformar les seves idees en diferents creacions artístiques.
 
El resultat d’aquestes creacions artístiques realitzades pels diferents cursos són davantals i barrets (I3, I4 i I5), màscares (1r i 2n), titelles (3r, 4t, 5è i 6è) i un cub trencaclosques que s’ha fet de manera cooperativa entre tots els cursos.
 
Unes peces molt originals, creatives i magnífiques, que omplen la sala de color i art!
 
Podeu visitar i gaudir l’exposició fins al 28 de maig!