En marxa el procés participatiu per decidir el destí de 160.000 euros al polígon industrial

  • 19 Febrer 2019

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha iniciat avui el procés participatiu per decidir el destí de 160.000 euros del pressupost municipal. L’acte de presentació ha tingut lloc aquest dimarts al migdia a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec de l’alcaldessa Montserrat Roura i del regidor de Promoció Econòmica i Participació, Lluís Barnés, per tal d’explicar el detall del procés.
El procés està dividit en tres grans fases:
1-Recollida de propostes oberta al conjunt de la població i a les empreses ubicades al polígon industrial.
2- Validació de les propostes 
3- Votació de les propostes adreçada a les empreses del polígon.
L’alcaldessa Montserrat Roura ha destacat la importància de poder comptar amb la participació de la ciutadana i de les empreses del municipi per conèixer les seves inquietuds i necessitats a l’hora de prioritzar les actuacions i les inversions. 
En aquest mateix sentit el regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, Lluís Barnés, ha explicat que “es crearà una comissió avaluadora amb representants municipals de diferents partits i representants de l’Associació de propietaris del polígon industrial (APRS), juntament amb els tècnics municipals per tal de validar les propostes que posteriorment es  sotmetran a votació”.
Les propostes plantejades han de complir uns criteris determinats, com ara que es tractin d’inversions amb un import màxim de 40.000 euros, per tal de poder-ne executar un mínim de 4 amb un valor total de 160.000 €. 
En el procés de recollida de propostes, que s’allargarà fins al 15 de març, hi podrà participar qualsevol persona resident al municipi i a la fase de votacions hi podran participar les empreses ubicades al polígon amb un màxim de 10 participants per empresa. 
Les propostes i les votacions es podran fer des del portal participa.riudellots.cat que avui mateix ha entrat en funcionament. 
El procés compte amb la suport de la Diputació de Girona. 
Us animem a fer-nos arribar propostes! 
Moltes gràcies per la vostra participació.