Cavalcada dels Reis i consells de seguretat

  • 02 Gener 2019

Prop d’un centenar de persones formaran part de la comitiva reial que acompanyarà els Tres Reis d'Orient durant la cavalcada a Riudellots de la Selva.  Com cada any, el recorregut començarà a les 19 h des l'Avinguda Països Catalans fins a l'encreuament de la carretera C-25, per enllaçar amb la Baixada de les Acàcies, el carrer Major i finalitzarà a la plaça de l'Església on tindrà lloc els parlaments dels Reis i la benvinguda per part de l'alcaldessa, Montserrat Roura. En cas de pluja es farà al Pavelló Municipal d'Esports.
Els Reis circularan amb carrosses i repartiran caramels sense gluten. Al finalitzar la cavalcada s'oferirà un got de xocolata calenta per a tots els assistents que ho desitgin. Si alguna família ho demana hi haurà també xocolata sense gluten pels celíacs. Si alguna família tingués algun infant malalt que l'impedís anar a la cavalcada pot trucar al telèfon de l'Ajuntament 972 47 88 99 fins al dia 4 de gener a les 13 h i la comitiva reial li farà una visita al seu domicili. 
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya recomana a la ciutadania prendre certes mesures bàsiques d’autoprotecció per minimitzar els riscos de les cavalcades de reis i poder gaudir amb seguretat de la festa.