Bona Festa Major!

  • 26 Setembre 2018

Buhos, Strombers, David Busquets, Manel Fuentes & The Spring’s Team, Banana Beach, Lo Puto cat, Macedonia i la Principal de la Bisbal formen part de l'extensa programació
La principal novetat d’aquest any és el canvi d’ubicació́ de la zona de concerts
Divendres a la tarda hi haurà un 2 per 1 a les atraccions 
Riudellots de la Selva ho té tot a punt per celebrar aquest cap de setmana l'esperada Festa Major, amb una programació que s'iniciarà oficialment aquest divendres, amb el repic de campanes i la lectura del pregó a càrrec de l’actiu Lloll Bertran. L'acte tindrà lloc a partir de les 20:00 h a la Plaça de l'Església. 
Tot i que durant aquesta setmana ja s'han celebrat alguns actes de la Festa Major, el gruix de la programació comença aquest divendres amb la posada en marxa de la zona de barraques i furgoteques, la representació de l’obra de teatre “Les dones de la Lloll” a càrrec de la pregonera Lloll Bertran i les actuacions musicals de Els Buhos, Strombers i DJ Fauster que ambientaran la primera nit jove. Durant la tarda de divendres les atraccions oferiran un 2 per 1.
La programació de dissabte, s’iniciarà amb sardanes, activitats infantils, el mercat de la Puça i seguirà per a partir de les 16 h amb la XXIII Trobada Gegantera i l’actuació dels Casteller de les Gavarres. El cantautor local de Riudellots de la Selva, David Busquets, Manel Fuentes & The Spring’s Team, Banana Beach i Lo Puto Cat seran els encarregats de tancat la segona nit musical a la zona de concerts. 
Els actes de la Festa Major s'allargaran fins diumenge amb les actuacions de la Principal de la Biscal, el grup Macedònica, l'elecció de la pubilla i l'hereu 2018, el IV Espectacle Pirotècnic a càrrec de la Pirotècnia Estalella, de Viladecans i el sopar de Fi de Festa Major.
La principal novetat d’aquest any és el canvi d’ubicació́ de la zona de concerts, que s’instal·larà̀ juntament amb les fires i barraques a la zona de l’Acebsa. “Aquest canvi va ser proposat en votació popular el passat mes de maig, per tal de minimitzar les molèsties als veïns” tal i com ha explicat l’alcaldessa, Montserrat Roura. 
D’altra banda el regidor de Festes Josep Maria Corominas, ha volgut destacar la implicació de les entitats i en especial de la Comissió de Festes, que fa possible l’organització i la qualitat de la programació. Així mateix, Corominas ha destacat la instal·lació d’una mega carpa on poder realitzar els concerts en cas de mal temps.  
La programació de la Festa Major inclou també, exposicions, tallers, animacions infantils i diverses actuacions pensades per a totes les edats. 
Un any més a la zona de concerts hi haurà un espai del Col·lectiu Som.Nit per a la promoció dels bons hàbits saludables entre els joves.
La Festa Major de Riudellots de la Selva està organitzada per la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Riudellots juntament amb la Comissió de Festes del municipi.
Per a més informació podeu veure la programació des de www.riudellotsfestamajor.cat i baixar-vos l’APP per a IOS i Android. 
Des de l'Ajuntament de Riudellots us desitgem una molt bona Festa Major!