Balanç de la tasca efectuada pel grup del PDeCat

  • 31 Juliol 2018

A gairebé deu mesos per a les properes eleccions municipals, es comença a fer balanç de la tasca efectuada, com ha anat la legislatura, les coses que volíem fer i comprovar que s’han fet, els entrebancs amb què ens hem anat trobant i hem superat, etc.
La veritat és que estem molt satisfets de com han anat aquests anys de mandat municipal, amb compliment de compromisos i solucions a problemes, i més tenint en compte que en l’àmbit nacional no han estat uns anys de molta tranquil·litat, que diguem.
Segurament la situació del país ha dificultat la gestió municipal o hi ha influït, però en el cas de Riudellots podem afirmar que no ens ha impedit fer res del que l’equip de govern ha volgut fer. Amb una economia sanejada, amb seny a l’hora de fer les coses, amb una gestió acurada, hem avançat en tot allò que ens hem proposat.
Riudellots és un poble molt viu, i està creixent, es respira un aire de benestar al municipi que ens du a pensar que les coses van bé. Projectes com els dels vigilants municipals, la consolidació del FIPORC, les actuacions a l’espai públic, l’ampliació del pavelló i el seu gimnàs, etc. han fet encara més confortable la vida quotidiana al nostre poble i això ho notem cada dia.
En clau de país només cal dir que ens trobem en un impàs. Un temps per definir-nos i reorganitzar-nos per tal de seguir mirant el futur amb optimisme i no perdent mai de vista l’anhel d’autodeterminació del poble català expressat per la gent tant en el referèndum de l’u d’octubre com en les eleccions del 21 D.
Aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos que passeu unes molt bones vacances!
Grup Municipal del PDeCat