Tossudament alçats, a Riudellots vam votar. Article d'opinió del grup municipal d'ERC

  • 29 Novembre 2017

A Riudellots, el nostre consistori, de manera unànime, ha estat al costat del nostre Govern, i al costat i al servei de la gent i, de manera decidida, va apostar perquè es pogués celebrar amb la màxima normalitat possible el referèndum al nostre poble, i així va ser. L’1 d’octubre vam tenir col·legi electoral, meses constituïdes i urnes. Des d’ERC ens felicitem que hagi estat així.
I sí, l’1 d’octubre va ser l’hora de la gent, l’hora del compromís del poble, i els riudellotencs i les riudellotenques no vam fallar, vam ser valents. Des de quarts de sis del matí fins a les vuit del vespre, vam estar ininterrompudament davant del nostre col·legi electoral, protegint aquest espai tan preuat per a la democràcia.
I malgrat les lamentables notícies que ens arribaven d’altres llocs de Catalunya, vam exercir el nostre dret democràtic a votar, vam preparar-nos i organitzar-nos de totes les maneres perquè a la sala polivalent, on hi ha el nostre col·legi electoral, es pogués dur a terme la consulta vinculant per al referèndum i fins al final va ser així, i vam tancar el col·legi electoral a l’hora que s’havia de fer. Gràcies a tothom.
Vam votar, i tant que vam votar! Orgull de poble!
Acabem el nostre escrit amb el més sentit homenatge i agraïment als membres del nostre Govern legítim que són a la presó o a l’exili, i de manera molt especial als dos líders del que anomenem societat civil, que ja fa massa dies que estan privats de llibertat, en Jordi Sánchez, de l’Assemblea Nacional Catalana i en Jordi Cuixart, d’Omnium Cultural. Volem a tots els presos polítics a casa!
Grup Municipal d'ERC