Article d'opinió del grup municipal del PdeCat

  • 29 Novembre 2017

Els esdeveniments es succeeixen a passes agegantades. Tot just avui sabem molt poc del perquè de les coses i el que ha succeït, i molt menys que succeirà la setmana vinent o ni tan sols demà mateix.
Ens queden els fets. El passat 1 d’octubre ens van dir que no hi hauria paperetes i n’hi va haver, ens van dir que no hi hauria urnes i n’hi va haver, ens van dir que no hi hauria locals i n’hi va haver, ens van dir que no hi hauria membres de mesa i n’hi va haver, ens van dir que no votaríem... i vàrem VOTAR! Aquest és el poble català, tossut i determinat, inclusiu i solidari, valent i pacífic, sense deixar de costat a ningú, vingui d’on vingui, i mil adjectius més que li podríem posar i encara faríem curt.
Hi ha més fets que cal denunciar i no deixar mai que es normalitzin. Tenim presos polítics per pensar d’una manera determinada, tenim mig govern també engarjolat i mig govern a l’exili (amb el MH President Puigdemont al capdavant), ens han aplicat un càstig inconstitucional emparat en un article infame... el 155!, i ara... eleccions el 21D.
Doncs, tornem-hi!!!, no ens cansarem mai de votar, anem a defensar les nostres idees tantes vegades com faci falta, demostrem que realment la democràcia forma part de la nostra cultura i del nostre ADN.
El futur és incert, però ho ha sigut sempre i això no és nou. És cert que quan et mous fas que les coses del voltant també es remoguin, però alhora pots tenir una perspectiva diferent que et fa veure coses que pensaves que ja estaven superades (com el franquisme) i que desgraciadament només estaven amagades i latents i que s’han mostrat amb tota la seva cruesa.
Si volem canviar les coses anem a votar el proper 21D i votem programes que ens permetin recuperar les nostres institucions i restablir el legítim govern.
Diguem-hi la nostra! ....un cop més!
Grup Municipal del PdeCat