Inauguració de l'ampliació del pavelló

  • 13 Març 2017

Riudellots de la Selva ha inaugurat aquest diumenge les obres d’ampliació del Pavelló Municipal d’Esports.
Les obres han permès adequar les instal·lacions als requeriments reglamentaris del Consell Català de l’Esport així com ampliar l’oferta d’activitats que es realitzen i millorar la comoditat dels seus usuaris amb nous espais per a realitzar les diverses activats esportives, uns vestidors nous, uns nous lavabos així com sales de reunions pels clubs i entitats.
Els treballs van iniciar-se el mes de març de l’any passat i han suposat una inversió de més de 950 mil euros, 270.000 dels quals, han estat aportats pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. El projecte d’ampliació del pavelló va començar a gestar-se l’any 2011 per solucionar les necessitats i els problemes d’espai així com millorar l’accessibilitat a l’equipament.
La inauguració ha tingut lloc aquest diumenge a les 12 del migdia a càrrec de la Consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, acompanyada per l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura i del regidor d’Esports Gerard Fabrellas. A l’acte també hi han assistit els regidors de l’equip de govern i de l’oposició i diversos representants d’entitats i clubs esportius així com el president del Consell Comarcal de la Selva Salvador Balliu, el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols i el director territorial del departament de Governació a Girona, Raül Morales.
L’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura i el regidor d’Esports Gerard Fabrellas, s’han mostrat molt satisfets amb la millora d’aquest equipament esportiu que coincideix en els 30 anys de la seva posada en funcionament. Esperem que gaudiu d'aquestes instal·lacions al servei de l'esport i de la salut.