Imagina Riudellots

  • 19 Desembre 2019

Arriben les festes de Nadal i una nova entrada d’any nou, i ens disposem a acomiadar l’any 2019 fent una reflexió conjunta amb tota la gent de Riudellots sobre la gestió municipal, la prestació dels serveis públics i els principals reptes en matèria d’inversió i creixement que necessita Riudellots.
En les darreres eleccions del mes de maig, vam rebre la confiança majoritària dels veïns i veïnes de Riudellots, la reedició d’una cadena de confiança mútua a la qual donem un gran valor, no només per què ens heu donat l’honor de fer equip amb tots vosaltres, sinó per la responsabilitat que això comporta.
Des del govern municipal hem volgut recollir els principals anhels que la majoria de la ciutadania reclama: més transparència, més accés a la informació, més participació en el debat públic i, en definitiva, l’oportunitat d’imaginar Riudellots, junts i juntes.
Per aquest motiu, donem prioritat, i hem esdevingut pioners, en procediments que reforcen aspectes tan importants com el debat públic de pressupostos municipals, l’aportació de 280.000 euros dels recursos públics per a inversions de i per a la ciutadania de Riudellots, una oportunitat exquisida per imaginar Riudellots plegats.
La idea d’imaginar Riudellots és l’eslògan i la carta de presentació de la nostra proposta política, un projecte renovat, ambiciós i amb la mirada projectada en el futur, un govern més preocupat per les noves generacions que per les noves eleccions, eixos de govern que dinamitzin el magnífic teixit industrial i comercial del municipi, les polítiques encaminades a agermanar i que posin en valor la pagesia, el comerç, la indústria i els serveis públics a favor de la gent, així com la cura i promoció de les entitats municipals, el territori, serveis socials, l’àmbit esportiu i de joventut, la igualtat, la cultura popular, les festes i tradicions i tants altres fronts d’actuació que necessitem potenciar per seguir essent referent.
Per fer-ho realitat ens necessitem totes i tots. És del tot imprescindible que trobem els mitjans i els canals per treballar aspectes tan transcendentals com l’emergència climàtica, que ens interpel·la a totes i a tots, i reforçar totes les iniciatives encaminades a una recollida de residus eficient que hem de seguir potenciant, la mobilitat sostenible i lliure d’emissions, la cura del nostre entorn natural i totes aquelles polítiques que lluitin amb contundència per preservar el clima que han d’heretar les generacions futures.
Són molts els reptes i il·lusions que ens mouen cada dia a treballar, des de la gestió responsable i rigorosa, des de la proximitat amb les problemàtiques i reptes que reclamen solucions, des del diàleg i l’escolta activa, sempre des d’un debat constructiu i tenint sempre en compte la diversitat del municipi i tots els punts de vista. Per això, en la línia d’imaginar Riudellots plegats hem creat el Consell de Poble de Riudellots, un espai de trobada on us esperem per respondre, debatre i qüestionar allò que us preocupa, perquè quan diem que el futur l’hem de fer junts i juntes és que ho volem fer amb tothom, perquè ens necessitem totes i tots.
Us desitgem unes molt bones festes i que l’any 2020 ens permeti seguir imaginant i construint, plegats, el Riudellots del futur.
Junts per Riudellots