La jornada tècnica obre la programació de FIPORC

  • 17 Febrer 2017

Tot i que el gruix de la programació i activitats de la quarta edició de Fiporc de Riudellots de la Selva es desenvoluparà durant tot el cap de setmana, aquest divendres ha tingut lloc la quarta jornada tècnica de Fiporc adreçada als professionals del sector porcí. 
La jornada ha tingut lloc a les instal·lacions del Foodlab, on s'han realitzat dues ponències, una sobre estratègies d'innovació en la producció porcina i una sobre les oportunitats internacionals del sector porcí. La primera de les ponències ha anat càrrec de Déborah Temple, investigadora a la facultat de veterinària de la UAB i la segona de Marc Moreno consultor de l'àrea d'estratègia internacional del sector agroalimentari d'ACCIÓ.
El Vicepresident primer de la Diputació de Girona, Miquel Noguer i el secretari general d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, David Mascort, han estat els encarregats d'obrir la jornada on hi han participat una quarantena de professionals del sector porcí i també el delegat d'ACCIÓ a Girona, Ferran Rodero.
L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Barnés s'han mostrat satisfets amb la bona acollida d'aquesta quarta jornada tècnica que ha omplert les instal·lacions del Foodlab.