Construir l’alternativa municipalista a Riudellots

  • 19 Desembre 2019

Fer-ho diferent no és un simple eslògan, no és una frase per anar repetint, no són paraules deixades anar sense cap objectiu. Fer-ho diferent és un nou tarannà, una nova manera de fer, una nova manera de participar des de l’esglaó de la política més propera a la ciutadania.
És una nova concepció de fer política, més oberta, més transparent, col·lectiva, sostenible, feta amb tothom i per a tothom, sense discriminació, republicana, democràtica, feminista, i solidària. Una manera de treballar necessària per poder aplicar polítiques transformadores, que qüestionin el que ja tenim, perquè no tot sempre ha de ser igual, sempre es pot millorar. Cal escoltar, parlar, bastir l’alternativa des de la base, des del municipalisme, des de la igualtat, des de la fraternitat entre tots els veïns i totes les veïnes.
El mes de maig passat vam estar a punt d’aconseguir el que mai s'havia fet, de capgirar 40 anys. L’hora s’acosta, però cal anar-hi i anar-hi. Imaginem Riudellots, pensem Riudellots, fem que el nostre poble bulli, que els carrers parlin, que la gent s’escolti. Participem, debatem, creem el poble dels propers 10 anys, o dels propers 4, o el poble per d’aquí a cinc minuts. I per això hi som. No t’ho quedis mirant, participa-hi. Fes-ho. Fem-ho! Com? Vine a les assemblees obertes, fes-te del grup per participar-hi activament, o simplement escriu-nos amb les teves preocupacions o opinions a esquerrariudellots@gmail.com. Participa amb Esquerra!
En aquests dies tan assenyalats, i aprofitant aquest espai, volem desitjar a totes i tots els vilatans de Riudellots unes bones i felices festes de Nadal i una molt bona entrada d’any acompanyats dels que estimeu i us estimen.
Bones Festes i Feliç Any Nou a tothom!!!