Relleu de regidors al grup d'Esquerra Republicana de Riudellots

  • 28 Novembre 2016

Escrit de comiat del regidor Pep Massó:
Sembla que era ahir, però 19 anys després de la meva primera nit a Riudellots, on em vaig establir de manera provisional, em toca fer la carta de comiat. Després d’una decisió molt i molt pensada, he establert la meva residència en el poble veí de Vidreres.
Tanco una etapa plena de vivències en la qual la meva gran sorpresa ha estat la gent del poble de Riudellots, senzilla, distesa, amable i molt propera.
És aquí, a Riudellots, on he pogut desenvolupar el meu projecte professional (Orquestra Metropol) i on, tan sols un mes i mig abans de les passades eleccions, en una reunió mig improvisada, vàrem fer una llista d’Esquerra per tal de presentar alternativa a la  llista de Convergència, i… al final vam treure 4 regidors!
Aquests mesos m’han servit per constatar quelcom que ja sabia: necessitem un ajuntament plural, actiu, dinàmic i engrescador, amb capacitat per treballar en grup  -units en la feina, separats evidentment per les ideologies de cadascú- però, sobretot, amb ganes de governar per a tothom.
Calen cares noves, noves idees que ens portin a un Riudellots més participatiu. Tot això és el que he trobat en el grup humà d’Esquerra. Us desitjo, Paula, Gabriel, Sílvia, i ara a la Raquel, tota la força necessària per treballar des de l’oposició, que és una feina dura.
Agraeixo el tracte rebut de tots els membres de l’Ajuntament, de la seva alcaldessa i dels regidors, de la secretària, dels tècnics i de tots els seus treballadors i treballadores. Una forta abraçada, i molta empenta per a seguir endavant.
Fins sempre.
Josep Massó
Escrit de salutació de la nova regidora Raquel Fumadó:
Sóc la Raquel Fumadó, veïna de Riudellots des de fa 23 anys. Primer vaig viure amb els meus pares a la urbanització Mas Joals i llavors a l’avinguda Països Catalans, el sector que la gent més vella del poble anomena Riudellots nou. Sóc mestra i fa 12 anys que treballo a les escoles bressols de Llagostera, que actualment dirigeixo.
De la mateixa manera que la meva situació laboral em suposa un gran repte personal, el fet de ser una regidora de l’oposició del nostre poble també ho és. Ser regidora m’ha vingut de sobte, sense poder-hi pensar gaire, però ho accepto amb ganes i amb il·lusió. Aquest món és totalment desconegut per a mi i espero poder estar a l’altura d'allò que s’espera de la meva feina. Per a mi, formar part de l’oposició no vol dir buscar sempre tres peus al gat, sinó que vol dir vetllar perquè l’actual equip de govern gestioni les coses correctament i que els veïns i veïnes estiguin orgullosos de formar part de Riudellots.
De la mateixa manera que la resta de regidors d’Esquerra que formem part de l’oposició, estem a la disposició de la gent del poble. I de la mateixa manera també estem a la disposició de l’equip de govern per poder buscar entre tots el consens que faci que el nostre poble sigui un poble, com diu en Pep, per a tothom.
Salutacions.
Raquel Fumadó