Escrit del grup municipal del PdeCat

  • 28 Novembre 2016

Hem passat les vacances d’estiu i de cop i volta, com cada any, ens trobem amb l’organització de la Festa Major i encarrilem el tancament de l’any amb tot el que això suposa.
Ens congratulem que la Festa Major hagi sigut un èxit complet. El temps ens ha respectat, els actes han estat seguits per un gran nombre de persones i tot ha transcorregut segons el previst.
Ara toca encarar la recta final de l’any. El seguiment del pressupost d’aquest any, la confecció del pressupost del 2017, la modificació de les ordenances fiscals, etc., són feines que suposen el moll de l’ós de les tasques d’un govern municipal. En el moment d’escriure aquest text encara ens trobem en procés de confecció del pressupost de l’any vinent, però ja tenim enllestides les ordenances fiscals que regiran per al 2017. Enguany hem proposat unes ordenances que, excepte en algun cas, com ara la llar d’infants, mantenen els preus de l’any anterior. En el cas de la llar, i després de comentar-ho amb la resta de regidors del Ple, s’ha proposat un increment mínim del 5% per ajudar a pal·liar el dèficit existent. Per a la resta, hem proposat seguir en la línia de no augmentar la pressió fiscal als veïns i veïnes i incorporar millores i bonificacions per conceptes com la protecció del medi ambient (en el cas dels cotxes elèctrics o híbrids), o bé bonificacions per la situació familiar dels contribuents.
Seguim treballant pel benestar dels vilatans de Riudellots i per a la millora de la seva qualitat de vida, i les accions contingudes en aquest butlletí en són una bona mostra. Ho fem per la convicció que la gestió municipal ha de ser una eina per a resoldre els problemes dels riudellotencs i riudellotenques i els que tenim responsabilitats de govern hem de treballar perquè tot això sigui possible.
Rebeu una salutació!!