Consell d’Alcaldes de la comarcal de la Selva

  • 06 Octubre 2016

L’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha assistit aquest dijous 6 d’octubre, al Consell d’Alcaldes celebrat a la seu del Consell Comarcal de la Selva. Entre d’altres qüestions de l'ordre del dia, el director dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Raül Morales, ha presentat el procés de participació de GovernsLocals.cat. El procés de debat finalitzarà entre els mesos de gener i febrer del 2017, amb una sessió on s'aportaran els resultats de les sessions territorials i de les aportacions telemàtiques dels càrrecs electes.
D'aquesta sessió final en sortirà un document que es traslladarà al Parlament de Catalunya i que ha de servir com a base per a elaborar les futures lleis dels governs locals.
Al Consell d'Alcaldes també hi ha assistit el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras per tractar sobre el Transport sanitari integral i el cap de Servei de Coordinació General d’Arxius, Enric Cobo per explicar el Pla de suport a l’administració local en matèria d’arxiu i gestió documental.