Incidències en el servei de fibra òptica de l’empresa Adamo a la Urbanització Can Jordi

  • 30 Gener 2020

Amb motiu d’algunes incidències detectades en el servei de fibra òptica de l’empresa Adamo en alguns habitatges de la urbanització Can Jordi, l’Àrea de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, les darreres setmanes, ha estat en contacte amb l’operador per intentar agilitzar i resoldre les esmentades incidències.

En aquest moments s’està realitzant una diagnosi de la infraestructura desplegada, cablejat i un test del servei en diversos punts de subministrament a la urbanització. Aquesta diagnosi es farà extensiva a la resta de municipi tant pels abonats de zona residencial com per la zona industrial.

Per part de l’Ajuntament, amb la finalitat d’obtenir la màxima informació possible, s’ha habilitat el correu electrònic: fibraoptica@riudellots.cat amb la finalitat de gestionar les incidències i l’estabilitat del servei amb l’equip d’enginyeria d'Adamo en les reunions de treball i seguiment entre l’empresa i l’Ajuntament.

Moltes gràcies per la vostra paciència col·laboració. Disculpeu les molèsties que les incidències us hagin pogut ocasionar.