Cavalcada de Reis 2020

  • 30 Desembre 2019

Canvi de recorregut i recepció dels Reis d’Orient al Pavelló Municipal
Amb motiu de les obres que s’estan realitzant al nucli antic de Riudellots s’ha cregut convenient modificar el recorregut de la cavalcada de Reis i oferir la recepció reial al Pavelló Municipal. 
El recorregut començarà a les 19 h, tal i com estava previst, des del tram de l’Avinguda Països Catalans del polígon industrial, creuant la urbanització Mas Joals, per enllaçar amb la C-25 en direcció Girona i seguir per l’Avinguda Girona, la Pujada del carrer Canigó, el carrer Montseny i finalitzarà al Pavelló Municipal, on tindrà lloc la recepció. Les portes del Pavelló no s'obriran al públic fins al final de la cavalcada, és a dir, fins que hi arribin SSMM els Reis d'Orient.
Prop d’un centenar de persones formaran part de la comitiva reial que acompanyarà els Tres Reis d'Orient. Els Reis circularan amb carrosses i repartiran caramels sense gluten. Al finalitzar la cavalcada s'oferirà un got de xocolata calenta per a tots els assistents que ho desitgin. Hi haurà també xocolata sense gluten.
Si alguna família tingués algun infant malalt que l'impedís anar a la cavalcada pot trucar al telèfon de l'Ajuntament 972 47 88 99 fins al dia 3 de gener a les 13 h i la comitiva reial li farà una visita al seu domicili.
Aprofitem l’ocasió per recordar-vos els consells de Protecció Civil per seguir la cavalcada amb seguretat i per agrair a totes les persones que fan possible la Cavalcada a Riudellots de la Selva 
Moltes gràcies a tothom i bons Reis!