​Tot a punt per a la II Mostra de Teatre Amateur a Riudellots de la Selva

  • 25 Febrer 2020

El proper diumenge 1 de març a les 18 h, Riudellots de la Selva iniciarà la segona Mostra de Teatre Amateur, amb l’obra “El Florido Pensil” de la companyia La Laguna Teatre de Sils. Després de la bona acollida de l’any passat, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament ha programat un nou cicle que farà pujar a l’escenari un total de 5 grups de teatre amateur durant el mes de març.  

“Amb la voluntat de mantenir el suport a les companyies amateurs hem programat aquesta segona Mostra de Teatre Amateur perquè els riudellotencs i riudellotenques puguin gaudir d’una programació teatral de proximitat, viva i variada” tal i com ha explicat la regidora de Cultura, Cristina Pineda. 

 “Lísistrata” de Zam Teatre (7 de març), “Calamiclown Estrella Sobrada” ( 15 de març),  de Teatre de Contacte “El Tartuf “ (21 de març) de la companyia El Safareig Teatre de Salt, i “Un dia qualsevol” (29 de març) del grup IncreiXendo formen part de la programació. 

Les entrades poden comprar-se al preu de 8 €  a taquilla el mateix dia de la funció, o bé anticipadament a la Casa de Cultura, a un preu reduït  de 6 euros cada una o  a 24 euros el pack d’entrades per a veure les 5 obres.  
Totes les representacions tindran lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. 

La segona Mostra de Teatre Amateur compta amb el suport de la Federació Teatral Amateur Gironina, la Diputació de Girona i el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Veure díptic amb el detall de la programació.