Exposició de fotografies:Tocar Olorar Tastar Sempre en companyia, a càrrec del LLiri Blau, centre de Serveis, darrers dies per visitar-la

  • 23 Febrer 2020

Tocar, Olorar, Tastar, Sempre en companyia a càrrec del Lliri Blau, Centre de Serveis de Riudellots de la Selva, és l'exposició del mes de febrer de la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots.
El vernissatge de l’exposició Tocar, Olorar, Tastar, Sempre en companyia es va celebrar el divendres 14 de febrer dins la programació de 7a edició Fiporc, l’acte el va presentar la Montserrat Roura, l’alcaldessa de Riudellots, la Cristina Pineda, la regidora de Cultura, l’Olga Soler, coordinadora dels centres de servei d’àmbit rural de SUMAR i Josep Maria Vidal, president de SUMAR.
L’exposició és un recull de fotografies, com escriu en el díptic de l’exposició, la Carme Amer la directora del centre de serveis, el Lliri Blau, on es pretén donar a conèixer, els diferents tallers de cuina, com una activitat terapèutica.
En aquest mostra podem veure els usuaris del Lliri Blau, elaborant diferents receptes des de panellets, a coca de pastanaga entre d’altres.
Per acabar dir-vos a tot aquells que encara no l’heu visitat que ho podeu fer fins aquest dijous 27 de febrer, en horari d’obertura de la Casa de Cultura de Riudellots. Us hi esperem!