COMUNICAT A LA CIUTADANIA

  • 12 Març 2020

Suspeses totes les activitats culturals, esportives i educatives a Riudellots de la Selva a partir de DEMÀ 13 DE MARÇ DE 2020

El Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lliri Blau romandrà tancat fins a nou avís.

 
Seguint les directrius del Govern de la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha decidit suspendre TOTES les activitats socials, esportives i culturals previstes pels propers dies al municipi
 
La suspensió inclou la sessió del Consell de Poble, prevista per avui, la sortida teatral a Barcelona programada per divendres, totes les representacions de la segona Mostra de Teatre Amateur així com totes les activitats esportives, cursos de la Casa de Cultura i activitats a la Biblioteca Municipal.
 
Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat la fase d’emergència 1 del Pla PROCICAT, establint noves mesures preventives, d’obligat compliment, per evitar la propagació del Coronavirus. 
 
Entre les noves mesures hi ha el TANCAMENT dels centres educatius de Catalunya a partir de demà DIVENDRES 13 de MARÇ. A Riudellots aquest tancament afecta  l’Escola de primària, la Llar d’Infants, l'Espai Jove i el Pavelló municipal fins a nou avís.  
 
L’Ajuntament, la Casa de Cultura i la Biblioteca treballaran a porta tancada fins a nou avís. El registre telemàtic,   l’atenció ciutadana per telèfon (972 478 899) i el correu electrònic (ajuntament@riudellots.cat) funcionaran amb normalitat.
 
Des de l’Ajuntament de Riudellots es continuarà amatent a l’evolució dels esdeveniments i dels protocols que activi la Generalitat de Catalunya, qualsevol novetat es comunicarà a través dels mitjans oficials: Web, Facebook, Twitter, Instagram i Telegram de l’Ajuntament.
 
Us recomanem seguir en tot moment les indicacions i recomanacions del Departament de Salut i de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. 
 
Així mateix us demanen no fer circular rumors ni informacions no contrastades i exclusivament les que provinguin de fonts oficials dels organismes competents.
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.