Declarat l’Estat d’Alarma durant 15 dies

  • 13 Març 2020

El Govern Espanyol ha declarat l’Estat d’Alarma durant 15 dies per fer front a l’estat d’emergència sanitària.  L'Estat d'Alarma entrarà en vigor demà.

El Govern de la Generalitat de Catalunya manté activada la fase d’emergència 1 del pla PROCICAT adoptant noves mesures com el cessament d’activitats en locals d’oci, àrees comercials, gimnasos i estacions d’esquí.

A data d’avui, 13 de març de 2020, a Riudellots de la Selva no consta comptabilitzat cap positiu de coronavirus segons les dades públiques del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La decisió de tancar els equipaments municipals i suspendre les activitats culturals, educatives i esportives s'ha pres i es manté, seguint les resolucions dictades ahir per la Generalitat de Catalunya i que es mantindran com a mínim durant els propers 15 dies.

L’objectiu principal d’aquestes mesures és la contenció i evitar la possible propagació del coronavirus arreu del país. 

En relació a les persones majors de 65 anys  i col·lectius més vulnerables, es recomana que no abandonin la seva llar o residència excepte en cas d'extrema necessitat i que s'evitin els espais de concurrència pública.  

Des de l’Ajuntament es continuarà amatent a l’evolució dels esdeveniments i dels protocols que activin les autoritats competents. Qualsevol novetat es comunicarà a través dels mitjans oficials: Web, Facebook, Twitter, Instagram i Telegram de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva.

Us recomanem seguir en tot moment les indicacions i recomanacions del Departament de Salut i de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. 

A mesura que es concretin les mesures extraordinàries adoptades per la declaració d'Estat d'Alarma actualitzarem aquest comunicat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.